Penrhyn bay case study

Build Time – 4 weeks.

a super imposed conservatory against the customers wall
1) Here we have a superimposed image of a conservatory on the back of the house
The back of the house without the conservatory
2) The back of the house without the conservatory
Digging out for foundations
3) Digging out for foundations
dug out foundations where the garden is left intact
4) Conwy valley take pride in ensuring your garden remains intact
The building team, creating the basework
5) The building team, creating the basework
The conservatory, build. Glass, double edwardian with a glass roof
6) The conservatory, build. Glass, double edwardian with a glass roof
Front angle, showing same as imposed photo in number one
7) Front angle, showing same as imposed photo in number one. Safe choice windows, French door, Active blue glass roof – self cleaning, blue tint to help with solar, reduces heat and solar glare.
Photo of interior, plastered, ready for customer to paint and decorate as required
8) Photo of interior, plastered, ready for customer to paint and decorate as required.
Share This